Genomineerden Fleet Innovatie Prijs bekend

Redactie Redactie
• Laatste update:

De genomineerden zijn Shell Nederland met hun Shell Diesel met fuel economy formule, Travelcard Nederland met hun tankpas-systeem dat berijders kan sturen naar goedkope tankstations en Mobility Mixx dat komt met een nieuw product waarmee berijders bewust worden van de kosten van autorijden.

Vorig jaar ging de prijs naar GE Fleet Services voor het Green & Safe Solutions programma, waarbij leaserijders worden beoordeeld op verschillende aspecten van hun rijgedrag. Eerder won het brandstofbesparingsprogramma Save Lease van Athlon Car Lease.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.