Trailerevent verschoven, nog geen besluit Fleet Expo

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het nieuwe trailerevenement had moeten alterneren met de BedrijfsautoRAI, maar wordt nu toch gekoppeld aan dit evenement. “We waren al anderhalf jaar in gesprek met partijen om een trailerevenement op te zetten. Het moest los staan van de BedrijfsautoRAI, maar door voortschrijdend inzicht is er nu toch voor gekozen de evenementen te koppelen”, aldus ’t Hooft. 

Door de events tegelijk te houden, zouden ze meer bezoekers trekken. Bovendien zijn veel trailerpartijen er ook voorstander van hun evenement niet in een IAA-jaar te houden.

Het trailerevenement stond op de rol voor 2015, maar toen was besloten de BedrijfsautoRAI een jaar op te schuiven, werd het event naar voren gehaald. Daar is men nu op teruggekomen.

Fleet Expo onzeker
De vakbeurs voor wagenparkbeheerders Fleet Expo vindt jaarlijks plaats en zou vanaf dit jaar gekoppeld worden aan de Auto- en BedrijfsautoRAI.

Ondanks dat de AutoRAI werd afgeblazen voor dit jaar, was meteen duidelijk dat de Fleet Expo wel doorgang zou vinden. Nu is er echter nog geen beslissing genomen of de vakbeurs in 2014 ook zonder de BedrijfsautoRAI door zal gaan. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.