Ook elektrische Fiat 500 blijft Italiaans

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:

Fiat introduceerde eind 2020 de elektrische Fiat 500e. Een nieuw model, naast de bestaande benzineversies. Stellantis, waar Fiat sinds 2021 toe behoort, heeft nu bekendgemaakt dat de Fiat 500e ook in de toekomst gemaakt gaat worden in de oude Fiat-fabriek in Turijn. 

Stellantis versterkt op verschillende manieren het commitment aan Italië. Vorige week maakte het concern bekend dat ook de accufabriek ACC een Itaiaanse vestiging krijgt, naast vestigingen in Frankrijk en Duitsland. Ook die accufabriek komt in een oude Fiat-fabriek, in Termoli.  

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Ook elektrische Fiat 500 blijft Italiaans | Automotive Online

Ook elektrische Fiat 500 blijft Italiaans

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:

Fiat introduceerde eind 2020 de elektrische Fiat 500e. Een nieuw model, naast de bestaande benzineversies. Stellantis, waar Fiat sinds 2021 toe behoort, heeft nu bekendgemaakt dat de Fiat 500e ook in de toekomst gemaakt gaat worden in de oude Fiat-fabriek in Turijn. 

Stellantis versterkt op verschillende manieren het commitment aan Italië. Vorige week maakte het concern bekend dat ook de accufabriek ACC een Itaiaanse vestiging krijgt, naast vestigingen in Frankrijk en Duitsland. Ook die accufabriek komt in een oude Fiat-fabriek, in Termoli.  

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.