VW-topman Diess aangeklaagd om marktmanipulatie

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
VW-topman Diess aangeklaagd om marktmanipulatie
Dr. Herbert Diess, Chairman of the Board of Management of Volkswagen AG

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Achtergrond: VW veegt beschuldigingen aan Top Drie van tafel

    […] officier van justitie in Brunswick heeft afgelopen dinsdag de drie topbestuurders van het grootste autobedrijf ter wereld officieel in staat van beschuldiging … van het manipuleren van de aandelenkoers door de financiële markten te laat te informeren over de […]

VW-topman Diess aangeklaagd om marktmanipulatie | Automotive Online

VW-topman Diess aangeklaagd om marktmanipulatie

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
VW-topman Diess aangeklaagd om marktmanipulatie
Dr. Herbert Diess, Chairman of the Board of Management of Volkswagen AG

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Achtergrond: VW veegt beschuldigingen aan Top Drie van tafel

    […] officier van justitie in Brunswick heeft afgelopen dinsdag de drie topbestuurders van het grootste autobedrijf ter wereld officieel in staat van beschuldiging … van het manipuleren van de aandelenkoers door de financiële markten te laat te informeren over de […]