‘BMW-cfo wil zesduizend banen schrappen’

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
De cfo wil vooral saneren op het hoofdkwartier. (Foto: Shutterstock)

Nicolas Peter, cfo van BMW, wil tot 2022 tussen de 5.000 en 6.000 mensen ontslaan. Peter wilt vooral saneren in het personeelsbestand op het hoofdkantoor van BWM Groep in München. Dit meldt het Duitse zakenblad Manager Magazin. Wereldwijd telt het concern ruim 130 duizend werknemers.

Het zakenblad meldt ook dat Ilka Horstmeier, managing director bij BMW Dingolfing, Milagros Caiña-Andree opvolgt als het nieuwe hoofd van de afdeling human resources. 

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.

‘BMW-cfo wil zesduizend banen schrappen’ | Automotive Online

‘BMW-cfo wil zesduizend banen schrappen’

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
De cfo wil vooral saneren op het hoofdkwartier. (Foto: Shutterstock)

Nicolas Peter, cfo van BMW, wil tot 2022 tussen de 5.000 en 6.000 mensen ontslaan. Peter wilt vooral saneren in het personeelsbestand op het hoofdkantoor van BWM Groep in München. Dit meldt het Duitse zakenblad Manager Magazin. Wereldwijd telt het concern ruim 130 duizend werknemers.

Het zakenblad meldt ook dat Ilka Horstmeier, managing director bij BMW Dingolfing, Milagros Caiña-Andree opvolgt als het nieuwe hoofd van de afdeling human resources. 

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.