Lynk & Co biedt auto’s alleen via abonnement aan

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Lynk & Co biedt auto’s alleen via abonnement aan

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Lynk & Co kiest ‘anti-auto Amsterdam’ voor lancering

    […] van 90 tot 10 procent.” Verder zal het Geely merk niet werken met dealers maar de auto’s alleen via een abonnement aanbieden. Daarvoor wordt dan wel reclame gemaakt met billboards op rondrijdende vrachtwagens. Verder krijgen […]

Lynk & Co biedt auto’s alleen via abonnement aan | Automotive Online

Lynk & Co biedt auto’s alleen via abonnement aan

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Lynk & Co biedt auto’s alleen via abonnement aan

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Lynk & Co kiest ‘anti-auto Amsterdam’ voor lancering

    […] van 90 tot 10 procent.” Verder zal het Geely merk niet werken met dealers maar de auto’s alleen via een abonnement aanbieden. Daarvoor wordt dan wel reclame gemaakt met billboards op rondrijdende vrachtwagens. Verder krijgen […]