BMW en Daimler voegen mobiliteitsdiensten samen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
BMW en Daimler voegen mobiliteitsdiensten samen
Berlin. Presse-Event der BMW Group und der Daimler AG zur Bündelung ihrer Mobilitätsdienste: Harald Krüger, Vorsitzender des Vorstands der BMW AG, und Dieter Zetsche, Vorsitzender des Vorstands der Daimler AG und Leiter Mercedes-Benz Cars. Der Verbund umfasst die fünf Joint Ventures REACH NOW (Multimodal), CHARGE NOW (Charging), FREE NOW (Ride-Hailing), PARK NOW (Parking) und SHARE NOW (CarSharing). Berlin. Press event of BMW Group and Daimler AG to bundle their mobility services: Harald Krüger, Chairman of the Board of Management of BMW AG, and Dieter Zetsche, Chairman of the Board of Management of Daimler AG and Head of Mercedes-Benz Cars. The cooperation comprises five joint ventures named REACH NOW (Multimodal), CHARGE NOW (Charging), FREE NOW (Ride-Hailing), PARK NOW (Parking), und SHARE NOW (CarSharing).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > BMW en Daimler gaan samen autonome rijtechniek ontwikkelen

    […] separaat van elkaar in hun eigen modellen implementeren. In februari al werd bekendgemaakt dat Daimler en BMW in een groter kader hun mobiliteitsdiensten samenvoegen, met als basis zelfrijdende elektrische […]