BMW: productiebesluit VK volgt na Brexit

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat zegt ceo Harald Krueger naar aanleiding van de bekendmaking van de derde kwartaalcijfers. De fabrikant zag zijn omzet met 4,6 procent toenemen tot 23,4 miljard euro. De winst steeg marginaal naar 2,38 miljard euro.

Volgens Krueger heeft BMW zijn productiecapaciteit op orde en is er geen reden om overhaaste beslissingen te nemen.

Vorige week werd bekend dat Nissan nieuwe investeringen doet in het Verenigd Koninkrijk. Daarna ontstond discussie over de mogelijke staatssteun die hiermee gemoeid zou zijn. Ook Honda blijft het VK trouw. De Britse overheid heeft wel al gezegd in te zetten op een vrije handelszone met de EU.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

BMW: productiebesluit VK volgt na Brexit | Automotive Online

BMW: productiebesluit VK volgt na Brexit

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat zegt ceo Harald Krueger naar aanleiding van de bekendmaking van de derde kwartaalcijfers. De fabrikant zag zijn omzet met 4,6 procent toenemen tot 23,4 miljard euro. De winst steeg marginaal naar 2,38 miljard euro.

Volgens Krueger heeft BMW zijn productiecapaciteit op orde en is er geen reden om overhaaste beslissingen te nemen.

Vorige week werd bekend dat Nissan nieuwe investeringen doet in het Verenigd Koninkrijk. Daarna ontstond discussie over de mogelijke staatssteun die hiermee gemoeid zou zijn. Ook Honda blijft het VK trouw. De Britse overheid heeft wel al gezegd in te zetten op een vrije handelszone met de EU.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.