‘Google is in het geheim autofabrikant geworden’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Google ontwikkelt al zelfrijdende auto`s voor het in kaart brengen van routes voor Google navigatiesystemen. Het techbedrijf werkt ook aan een zelfrijdende auto die op de markt moet worden gebracht, maar zei altijd hiervoor met gevestigde autofabrikanten samen te willen werken. Daar is het echter tot nu toe niet toe gekomen.

Het bedrijf trok een jaar geleden Ford-topman Alan Mullaly aan als directielid.

‘Google is in het geheim autofabrikant geworden’ | Automotive Online

‘Google is in het geheim autofabrikant geworden’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Google ontwikkelt al zelfrijdende auto`s voor het in kaart brengen van routes voor Google navigatiesystemen. Het techbedrijf werkt ook aan een zelfrijdende auto die op de markt moet worden gebracht, maar zei altijd hiervoor met gevestigde autofabrikanten samen te willen werken. Daar is het echter tot nu toe niet toe gekomen.

Het bedrijf trok een jaar geleden Ford-topman Alan Mullaly aan als directielid.