Saab-moeder Nevs start EV-joint venture in China

Redactie Redactie
• Laatste update:

De joint venture productielocatie wordt gebouwd in de Chinese stad Tianjin, meldt Nevs in een persbericht. 

“Ons doel is om elektrische voertuigen te produceren van een hoge kwaliteit met China als primaire afzetmarkt. De lange termijn-samenwerking met THT en SRIT zal ons helpen onze visie en doel van wereldwijde aanwezigheid te behalen. Het is een belangrijke toevoeging voor ons bedrijf in Zweden”, zegt Nevs-president Mattias Bergman.

Saab
Nevs kocht in 2012 het noodlijdende Saab en zit nog steeds in financieel zwaar weer.

Saab-moeder Nevs start EV-joint venture in China | Automotive Online

Saab-moeder Nevs start EV-joint venture in China

Redactie Redactie
• Laatste update:

De joint venture productielocatie wordt gebouwd in de Chinese stad Tianjin, meldt Nevs in een persbericht. 

“Ons doel is om elektrische voertuigen te produceren van een hoge kwaliteit met China als primaire afzetmarkt. De lange termijn-samenwerking met THT en SRIT zal ons helpen onze visie en doel van wereldwijde aanwezigheid te behalen. Het is een belangrijke toevoeging voor ons bedrijf in Zweden”, zegt Nevs-president Mattias Bergman.

Saab
Nevs kocht in 2012 het noodlijdende Saab en zit nog steeds in financieel zwaar weer.