DNHK: ‘Duitsland geeft met tolvignet een verkeerd signaal’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jos

    Wat heb je aan één Europa als je in elk land apart wegenbelasting moet betalen. De harmonisering in Europa moet leiden tot één keer betalen voor alle EU landen. Dat kan toch niet moeilijk zijn. Daarmee moet ook de tol in Frankrijk, Oostenrijk etc. Vervallen omdat we al belasting hebben betaald.