Saab-fabriek heropend

Redactie Redactie
• Laatste update:

In eerste instantie moeten de productielijnen weer gebruiksklaar worden gemaakt. Eind september moeten de eerste 400 medewerkers weer aan het werk zijn gezet. De productie van de 9-3 heeft veel voeten in de aarde omdat veel leveranciers van Saab samen met de fabrikant failliet gingen. 

Nevs doet geen uitspraken over het modellenbeleid voor de korte termijn, maar naar verwachting is de 9-3 een update van het bestaande model met bestaande motoren.

Nevs wil van Saab een producent maken van elektrische auto`s. Begin 2014 moet de eerste elektrische Saab van de band rollen. Nevs meldt voldoende investeerders gevonden te hebben om de productie daarvan mogelijk te maken. In Nederland werden er vooruitlopend op de productie al dealers gepolst. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Saab-fabriek heropend | Automotive Online

Saab-fabriek heropend

Redactie Redactie
• Laatste update:

In eerste instantie moeten de productielijnen weer gebruiksklaar worden gemaakt. Eind september moeten de eerste 400 medewerkers weer aan het werk zijn gezet. De productie van de 9-3 heeft veel voeten in de aarde omdat veel leveranciers van Saab samen met de fabrikant failliet gingen. 

Nevs doet geen uitspraken over het modellenbeleid voor de korte termijn, maar naar verwachting is de 9-3 een update van het bestaande model met bestaande motoren.

Nevs wil van Saab een producent maken van elektrische auto`s. Begin 2014 moet de eerste elektrische Saab van de band rollen. Nevs meldt voldoende investeerders gevonden te hebben om de productie daarvan mogelijk te maken. In Nederland werden er vooruitlopend op de productie al dealers gepolst. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.