Muller haalt uit naar curator

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de brief, die als input dient voor een verzoek aan de rechtbank om een nieuwe curator, schrijft hij verder dat de curator slecht communiceert, niet met de media kan omgaan en slecht gestructureerd te werk gaat. Ook heeft Lofalk te dure externe adviseurs ingeschakeld en rekent hij te veel uren, aldus Muller.

Muller geeft het bezoek van Lofalk aan GM in Detroit als voorbeeld van zijn incompetentie. “Zijn driedaagse bezoek was een ramp. Hij kon de deal met onze Chinese partners niet uitleggen. Daarna stelde hij voor dat GM zelf een 60% belang zou nemen in Saab. Daarmee maakte hij duidelijk niets van de gevoeligheid van de zaak te begrijpen.”

Muller concludeert dat Lofalk meer kwaad dan goed heeft gedaan voor Saab.

De hele brief is hier te lezen.

Lofalk heeft nog niet gereageerd. 

Muller haalt uit naar curator | Automotive Online

Muller haalt uit naar curator

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de brief, die als input dient voor een verzoek aan de rechtbank om een nieuwe curator, schrijft hij verder dat de curator slecht communiceert, niet met de media kan omgaan en slecht gestructureerd te werk gaat. Ook heeft Lofalk te dure externe adviseurs ingeschakeld en rekent hij te veel uren, aldus Muller.

Muller geeft het bezoek van Lofalk aan GM in Detroit als voorbeeld van zijn incompetentie. “Zijn driedaagse bezoek was een ramp. Hij kon de deal met onze Chinese partners niet uitleggen. Daarna stelde hij voor dat GM zelf een 60% belang zou nemen in Saab. Daarmee maakte hij duidelijk niets van de gevoeligheid van de zaak te begrijpen.”

Muller concludeert dat Lofalk meer kwaad dan goed heeft gedaan voor Saab.

De hele brief is hier te lezen.

Lofalk heeft nog niet gereageerd.