Mogelijk eerherstel Renault-spionageverdachten

Redactie Redactie
• Laatste update:

De politie in Liechtenstein meldde onlangs geen bankrekeningen te hebben gevonden waarheen het verdachte trio, de managers Tenenbaum, Balthazard en Rochette smeergeld weggesluisd zou hebben. De verdenking tegen de drie wordt steeds zwakker.

De Wall Street Journal sluit niet uit dat Renault-coo Patrick Petala zijn ontslag aanbiedt. Petala heeft vorige week verklaard dat hij opstapt als blijkt dat de beschuldigignen tegen de drie ongegrond zijn.

Mogelijk eerherstel Renault-spionageverdachten | Automotive Online

Mogelijk eerherstel Renault-spionageverdachten

Redactie Redactie
• Laatste update:

De politie in Liechtenstein meldde onlangs geen bankrekeningen te hebben gevonden waarheen het verdachte trio, de managers Tenenbaum, Balthazard en Rochette smeergeld weggesluisd zou hebben. De verdenking tegen de drie wordt steeds zwakker.

De Wall Street Journal sluit niet uit dat Renault-coo Patrick Petala zijn ontslag aanbiedt. Petala heeft vorige week verklaard dat hij opstapt als blijkt dat de beschuldigignen tegen de drie ongegrond zijn.