Renault: réconciliation

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een van de managers, Matthieu Tenenbaum, heeft het aanbod aangenomen om weer te gaan werken voor de Franse fabrikant. Hij was hoofd van het ev-ontwikkelprogramma en gaat vanaf volgende week aan de slag bij Renaults afdeling planning en strategie.

De andere twee managers, Michel Balthazard en Bertrand Rochette, hebben bedankt voor de eer en keren niet terug bij hun oude werkgever.

Renault: réconciliation | Automotive Online

Renault: réconciliation

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een van de managers, Matthieu Tenenbaum, heeft het aanbod aangenomen om weer te gaan werken voor de Franse fabrikant. Hij was hoofd van het ev-ontwikkelprogramma en gaat vanaf volgende week aan de slag bij Renaults afdeling planning en strategie.

De andere twee managers, Michel Balthazard en Bertrand Rochette, hebben bedankt voor de eer en keren niet terug bij hun oude werkgever.