BMW en PSA ontvouwen investeringsplannen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het nieuwe bedrijf zal vanuit twee locaties opereren: in het Duitse München zetelt de r&d afdeling en in het Franse Mulhouse de productie. Aan het eind van 2011 zal het bedrijf in München werk bieden aan 400 mensen. Later komen daar 250 arbeidsplaatsen in Mulhouse bij.

In 2014 zullen de eerste hybrideproducten van de band rollen in Mulhouse.

BMW en PSA ontvouwen investeringsplannen | Automotive Online

BMW en PSA ontvouwen investeringsplannen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het nieuwe bedrijf zal vanuit twee locaties opereren: in het Duitse München zetelt de r&d afdeling en in het Franse Mulhouse de productie. Aan het eind van 2011 zal het bedrijf in München werk bieden aan 400 mensen. Later komen daar 250 arbeidsplaatsen in Mulhouse bij.

In 2014 zullen de eerste hybrideproducten van de band rollen in Mulhouse.