Akzo Nobel in zee met Toyota

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • H. Warmenhoven

  dat heeft Akzo toch maar weer mooi Ge-Stickerfixed. vooral als er meer merken gestrikt-fixed worden. gelukkig kan de consument van andere merken straks in de winkel of toch bij het ABS exclusief terecht??

 • Ben Vlasswinkel

  ANWB leden krijgen gratis een grote gele Nl sticker, voor over de iets grotere krasjes te plakken.

Akzo Nobel in zee met Toyota | Automotive Online

Akzo Nobel in zee met Toyota

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • H. Warmenhoven

  dat heeft Akzo toch maar weer mooi Ge-Stickerfixed. vooral als er meer merken gestrikt-fixed worden. gelukkig kan de consument van andere merken straks in de winkel of toch bij het ABS exclusief terecht??

 • Ben Vlasswinkel

  ANWB leden krijgen gratis een grote gele Nl sticker, voor over de iets grotere krasjes te plakken.