Toekomst Opel nog lang niet beslecht

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Tukker

    Allerhande boekhouders en economen zijn nu bezig om Opel te redden, maar in mijn ogen ligt het probleem in het verleden. Toen een zekere José Lopez begon om de leveranciers van Opel uit te wringen en uit te knijpen ging de kwaliteit van het product Opel zienderogen achteruit. Er zijn hele modellen lijnen gemaakt –
    De D Kadett de E Kadett en De F Astra die al met 10 a 11 jaar naar de sloop gingen omdat ze door de roestschade niet meer door de A.P.K. kwamen en het niet loonde om er nog aan te beginnen. Door de monteurs aan geduid als een Slopel Dit resulteerde in een dramatische waarde daling van deze auto’s. De oude vertrouwde Opel-consument pikte dit niet langer en stapte over en werd met open armen ontvangen door de concurrent. Ook hier geldt – vertouwen komt te voet en vertrekt te paard. – om deze mensen weer in een Opel te praten is een lange weg.