Families bijna eens over redding Porsche

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • erik deroost

    Ik denk dat velen in de pers te vroeg victorie kraaien. Een fusie betekend 3 miljard euro aan de staat als belasting betalen en daar zijn ze bij de Porsches nog niet mee eens. In de onderahndelingsprotocollen werd dit overal expleciet overgenomen. Dus wait ans see, vele doodgezegden leefden langer als verwacht.