Werktijdverkorting bij Fiat

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Nederlandse importeur Fiat Group Automobiles noteert volgens RDC-cijfers een verkoopstijging in Nederland van 24% in het eerste halfjaar van 2008 ten opzichte van 2007 voor Fiat en een gelijkblijvende verkoop van Lancia. Volgens dezelfde cijfers heeft Alfa Romeo Nederland een daling in de registraties van 29% ten opzichte van 2007 moeten noteren. Het bestverkopende model van Alfa, de 159, levert 33% in ten opzichte van 2007.

Werktijdverkorting bij Fiat | Automotive Online

Werktijdverkorting bij Fiat

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Nederlandse importeur Fiat Group Automobiles noteert volgens RDC-cijfers een verkoopstijging in Nederland van 24% in het eerste halfjaar van 2008 ten opzichte van 2007 voor Fiat en een gelijkblijvende verkoop van Lancia. Volgens dezelfde cijfers heeft Alfa Romeo Nederland een daling in de registraties van 29% ten opzichte van 2007 moeten noteren. Het bestverkopende model van Alfa, de 159, levert 33% in ten opzichte van 2007.