‘James zorgt voor extra omzet’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben ons bij James aangesloten omdat we een extra stuk omzet wilde binnenhalen buiten onze bestaande werk. En we zijn erg content met de samenwerking”, zegt Marcel Catsman van James Auto & Service Amstelveen.

Niet alleen Catsman maar ook andere ondernemers zijn enthousiast over hun samenwerking met James. Goed opgeleid personeel, de juiste apparatuur voor het uitlezen van auto`s, originele of matching quality onderdelen en toegang tot alle OE-data. “Maar ook hebben we dankzij James toegang tot alle leasemaatschappijen”, vult Denis van Altena van James Auto & Service van Altena.

Bekijk hieronder een impressie van ondernemers die vertellen over hun samenwerking met James Auto & Service.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.