Drie nieuwe vestigingen voor James Autoservice

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Vlnr: Marien Kreuger, Javier Eschauzier en Pascal Zeegers van James Venray. (Foto: James Autoservice)

James Autoservice heeft er per 1 oktober drie nieuwe aansluitingen bijgekregen, meldt het universele garageconcept. Het gaat om een net geopende vestiging in Venray, autobedrijf Kooy in Oud-Beijerland en autobedrijf J. Hoogterp in Oosterwolde. Met deze toevoeging heeft de garageformule nu 75 vestigingen.

Zakelijk

“Aansluiting bij James Autoservice levert meer zakelijk werk op, ondernemers zijn zelf eigenaar van de coöperatie en bepalen dus de koers”, aldus Marien Kreuger, directeur van de formule. James richt zich met onderhoud en reparatie zowel op de particuliere als de zakelijke markt en breidde afgelopen zomer zijn activiteiten nog uit door een samenwerking aan te gaan met Trekhaakmontage. De markt voor trekhaken is flink groeiende, signaleerde Kreuger. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.