Drie nieuwe leden voor James Autoservice

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Ook Weijers Auto in Ridderkerk is nu bij James. V.l.n.r. Henk Weijers, Eef Weijers en Marien Kreuger

Weijers Auto in Ridderkerk, Auto Schippers in Rijssen en Autobedrijf Maathuis in Hengelo zijn toegetreden tot James Autoservice, zo meldt de garageformule. “Wij zijn blij met deze nieuwe vestigingen en de mensen die er werken, zij vormen een mooie toevoeging aan ons groeiende netwerk”, zegt Marien Kreuger, sinds 1 september vorig jaar directeur van James. “En we zijn druk met de laatste onderhandelingen met nog meer ondernemers die met hun bedrijf graag deel uit willen maken van onze formule.”

Bekijk hier het Automotive garageformule overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Drie nieuwe leden voor James Autoservice | Automotive Online

Drie nieuwe leden voor James Autoservice

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Ook Weijers Auto in Ridderkerk is nu bij James. V.l.n.r. Henk Weijers, Eef Weijers en Marien Kreuger

Weijers Auto in Ridderkerk, Auto Schippers in Rijssen en Autobedrijf Maathuis in Hengelo zijn toegetreden tot James Autoservice, zo meldt de garageformule. “Wij zijn blij met deze nieuwe vestigingen en de mensen die er werken, zij vormen een mooie toevoeging aan ons groeiende netwerk”, zegt Marien Kreuger, sinds 1 september vorig jaar directeur van James. “En we zijn druk met de laatste onderhandelingen met nog meer ondernemers die met hun bedrijf graag deel uit willen maken van onze formule.”

Bekijk hier het Automotive garageformule overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.