Onderdelenleverancier EPS koopt grossier De Been

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
v.l.n.r. Jeroen Blankestijn, Kees de Been, Marcel Blankestijn (foto: EPS Automotive)

Met deze overname wil de huidige eigenaar Kees de Been de toekomst waarborgen van zijn vestigingen in Waalwijk, Ammerzoden en Velddriel, laat het bedrijf weten in een persbericht. De Been kiest bewust voor een overname door EPS Benelux. De keuze kwam voornamelijk tot stand door de samenwerking met Marcel en Jeroen Blankestijn, eigenaren van EPS. “Het familiegevoel en de benadering van de klant past gewoon goed bij mij, mijn personeel en mijn klanten”, aldus De Been.

Marcel en Jeroen Blankestijn zien in de overname van de Been Automaterialen de ideale kans om EPS verder te kunnen laten groeien. Voor EPS is het een nieuwe stap in een alsmaar bewegende aftermarket. “De Been Automaterialen is een sterke speler in deze regio. Met deze overname willen wij ons wapenen voor de toekomst in de aftermarket en onze positie in de markt versterken. Onze rol als importeur zal breder moeten worden en daarvoor zullen wij ook dichter bij de aftermarket moeten staan,” vertelt Jeroen Blankestijn.

Over de overnamesom wil Jeroen Blankestijn niets kwijt aan Automotive. Ook is volgens Blankestijn nog onduidelijk of er toeleveranciers omzet zullen verliezen als gevolg van de overname.

Onderdelenleverancier EPS koopt grossier De Been | Automotive Online

Onderdelenleverancier EPS koopt grossier De Been

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
v.l.n.r. Jeroen Blankestijn, Kees de Been, Marcel Blankestijn (foto: EPS Automotive)

Met deze overname wil de huidige eigenaar Kees de Been de toekomst waarborgen van zijn vestigingen in Waalwijk, Ammerzoden en Velddriel, laat het bedrijf weten in een persbericht. De Been kiest bewust voor een overname door EPS Benelux. De keuze kwam voornamelijk tot stand door de samenwerking met Marcel en Jeroen Blankestijn, eigenaren van EPS. “Het familiegevoel en de benadering van de klant past gewoon goed bij mij, mijn personeel en mijn klanten”, aldus De Been.

Marcel en Jeroen Blankestijn zien in de overname van de Been Automaterialen de ideale kans om EPS verder te kunnen laten groeien. Voor EPS is het een nieuwe stap in een alsmaar bewegende aftermarket. “De Been Automaterialen is een sterke speler in deze regio. Met deze overname willen wij ons wapenen voor de toekomst in de aftermarket en onze positie in de markt versterken. Onze rol als importeur zal breder moeten worden en daarvoor zullen wij ook dichter bij de aftermarket moeten staan,” vertelt Jeroen Blankestijn.

Over de overnamesom wil Jeroen Blankestijn niets kwijt aan Automotive. Ook is volgens Blankestijn nog onduidelijk of er toeleveranciers omzet zullen verliezen als gevolg van de overname.