Overlander introduceert hefbrug voor EV’s

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Overlander presenteert een hefbrug voor elektrische auto's. (Foto: Overlander)

Overlander komt met een hefbrug die speciaal voor elektrische auto’s is ontworpen: de Ravaglioli KPX357EV 2-koloms hefbrug, zo meldt de werkplaatsinrichter.

Bij elektrische voertuigen is het belangrijk dat de accu aan de onderkant van de auto goed bereikbaar is. De opnamearmen met een laag profiel en roterende armen maken de hefbrug geschikt voor het heffen van elektrische voertuigen. Volgens Overlander biedt de hefbrug optimale bodemvrijheid waardoor de bereikbaarheid van de accu aan de onderkant maximaal is. De hefbrug heeft een hefvermogen van 3.500 kilo.

De aandrijving van de hefbrug is elektromechanisch waardoor het heffen en dalen met de juiste snelheid kan worden uitgevoerd tijdens het werken aan de accupakketten. Ravaglioli biedt een breed assortiment aan hefbruggen, zowel voor personenauto’s als lichte bestelwagens.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Overlander introduceert hefbrug voor EV’s | Automotive Online

Overlander introduceert hefbrug voor EV’s

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Overlander presenteert een hefbrug voor elektrische auto's. (Foto: Overlander)

Overlander komt met een hefbrug die speciaal voor elektrische auto’s is ontworpen: de Ravaglioli KPX357EV 2-koloms hefbrug, zo meldt de werkplaatsinrichter.

Bij elektrische voertuigen is het belangrijk dat de accu aan de onderkant van de auto goed bereikbaar is. De opnamearmen met een laag profiel en roterende armen maken de hefbrug geschikt voor het heffen van elektrische voertuigen. Volgens Overlander biedt de hefbrug optimale bodemvrijheid waardoor de bereikbaarheid van de accu aan de onderkant maximaal is. De hefbrug heeft een hefvermogen van 3.500 kilo.

De aandrijving van de hefbrug is elektromechanisch waardoor het heffen en dalen met de juiste snelheid kan worden uitgevoerd tijdens het werken aan de accupakketten. Ravaglioli biedt een breed assortiment aan hefbruggen, zowel voor personenauto’s als lichte bestelwagens.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.