Carrec Technocenter opent speciale Camper- en bestelautowerkplaats

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Carrec Technocenter heeft de werkplaats uitgebreid naar 1.200m2. (Foto: Carrec Technocenter)

Carrec Technocenter uit Soesterberg heeft zijn werkplaats uitgebreid met 300m2 en hierbij een eigen ruimte ingericht voor de voor kampeerauto’s en bedrijfswagens. De werkplaats beslaat nu 1.200 m2, meldt maakt Carrec Technocenter.

De Camper- en bestelautowerkplaats heeft nu een eigen ingang, zegt bedrijfsleider Joep Schuurman van Carrec Technocenter dat vorig jaar de finale bereikte van de verkiezing beste praktijkbegeleider. “We hebben nu alle ruimte op drie voor campers ingerichte werkplekken. Alles is ruim opgezet, waarbij de hefbruggen een hefvermogen van 4.500 tot 7.000 kg hebben”, aldus Schuurman. In totaal heeft het bedrijf de beschikking over 14 hefbruggen van het merk Stertil Koni.

Het bedrijf is een revisiebedrijf, dat de reparatie en revisie van automotoren, handgeschakelde versnellingsbakken en verstuivers uitvoert. Daarnaast levert het onderhoud, chip- en eco-tuning.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Carrec Technocenter opent speciale Camper- en bestelautowerkplaats | Automotive Online

Carrec Technocenter opent speciale Camper- en bestelautowerkplaats

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Carrec Technocenter heeft de werkplaats uitgebreid naar 1.200m2. (Foto: Carrec Technocenter)

Carrec Technocenter uit Soesterberg heeft zijn werkplaats uitgebreid met 300m2 en hierbij een eigen ruimte ingericht voor de voor kampeerauto’s en bedrijfswagens. De werkplaats beslaat nu 1.200 m2, meldt maakt Carrec Technocenter.

De Camper- en bestelautowerkplaats heeft nu een eigen ingang, zegt bedrijfsleider Joep Schuurman van Carrec Technocenter dat vorig jaar de finale bereikte van de verkiezing beste praktijkbegeleider. “We hebben nu alle ruimte op drie voor campers ingerichte werkplekken. Alles is ruim opgezet, waarbij de hefbruggen een hefvermogen van 4.500 tot 7.000 kg hebben”, aldus Schuurman. In totaal heeft het bedrijf de beschikking over 14 hefbruggen van het merk Stertil Koni.

Het bedrijf is een revisiebedrijf, dat de reparatie en revisie van automotoren, handgeschakelde versnellingsbakken en verstuivers uitvoert. Daarnaast levert het onderhoud, chip- en eco-tuning.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.