Volvo Rutten koopt Ridderbeks caravans en vouwwagens

Jeroen Vos Jeroen Vos
Vlnr: Harm Rutten, Desiree van der Poel-Ridderbeks, Jos Ridderbeks en Harold Rutten. (Foto: Volvo Rutten)

Volvo-dealer Rutten heeft Ridderbeks caravans en vouwwagens in Echt overgenomen van Jos Ridderbeks. Het bedrijf gaat verder als Rutten Ridderbeks caravans en vouwagens. Dat maakt de dealer vandaag bekend.

Eigenaren Harold en Harm Rutten keken al langer naar de mogelijkheid om zich ook op deze markt te kunnen richten. “Met deze overname komt die wens uit”, aldus Harold Rutten. “Het is, net als ons bedrijf, een familiebedrijf. En we zijn blij dat Desiree van der Poel-Ridderbeks als bedrijfsleider behouden blijft voor het bedrijf. Daardoor kan ik op de achtergrond betrokken zijn bij de bedrijfsvoering.”

Goed gevoel

Jos Ridderbeks neem met een gerust gevoel afstand van zijn bedrijf, waar zijn zus bedrijfsleider blijft. “Ik had meteen een goed gevoel bij Harold en Harm, omdat zij een familiebedrijf runnen en in deze regio geworteld zijn.”

De Volvo-dealer opent over 2 weken een nieuwe dealervestiging in Echt, die de vestigingen in Weert en Roermond vervangt. Op de locatie gaat Rutten onder meer Volvo Personal Service introduceren, waarbij de monteur een centrale rol krijgt.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Volvo Rutten koopt Ridderbeks caravans en vouwwagens | Automotive Online

Volvo Rutten koopt Ridderbeks caravans en vouwwagens

Jeroen Vos Jeroen Vos
Vlnr: Harm Rutten, Desiree van der Poel-Ridderbeks, Jos Ridderbeks en Harold Rutten. (Foto: Volvo Rutten)

Volvo-dealer Rutten heeft Ridderbeks caravans en vouwwagens in Echt overgenomen van Jos Ridderbeks. Het bedrijf gaat verder als Rutten Ridderbeks caravans en vouwagens. Dat maakt de dealer vandaag bekend.

Eigenaren Harold en Harm Rutten keken al langer naar de mogelijkheid om zich ook op deze markt te kunnen richten. “Met deze overname komt die wens uit”, aldus Harold Rutten. “Het is, net als ons bedrijf, een familiebedrijf. En we zijn blij dat Desiree van der Poel-Ridderbeks als bedrijfsleider behouden blijft voor het bedrijf. Daardoor kan ik op de achtergrond betrokken zijn bij de bedrijfsvoering.”

Goed gevoel

Jos Ridderbeks neem met een gerust gevoel afstand van zijn bedrijf, waar zijn zus bedrijfsleider blijft. “Ik had meteen een goed gevoel bij Harold en Harm, omdat zij een familiebedrijf runnen en in deze regio geworteld zijn.”

De Volvo-dealer opent over 2 weken een nieuwe dealervestiging in Echt, die de vestigingen in Weert en Roermond vervangt. Op de locatie gaat Rutten onder meer Volvo Personal Service introduceren, waarbij de monteur een centrale rol krijgt.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.