Wesp: Aftersales bij universelen blijft goed op peil

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Omzet in aftersales blijven goed op peil, aldus Wesp. (Foto: Shutterstock)

Uit de wekelijkse werkplaatsmonitor van Wesp over vorige week blijkt dat de tendens van afgelopen weken, minder facturen, hoger gemiddeld factuurbedrag, zich voorlopig doorzet. Volgens Wesp directeur Bas Wintjes zijn er over de maand april in de aftersalesmarkt weinig tot geen verstorende elementen en is er geen paniek in de tent, zeker niet in de meeste universele bedrijven. Mensen maken in deze tijd hun huis en tuin op orde en datzelfde doen ze met hun auto, concludeert Wintjes op basis van de cijfers.

Uit de werkplaatsmonitor blijkt dat de omzet over de maand april met een kleine min is gedaald met 1,8 procent, terwijl het aantal facturen met 6 procent is gedaald. Het gemiddelde factuurbedrag is met 4,4 procent gestegen tot 260,73 euro (249,72 in 2019). Lees het complete overzicht in de Automotive Kennisbank.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Wesp: Aftersales bij universelen blijft goed op peil | Automotive Online

Wesp: Aftersales bij universelen blijft goed op peil

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Omzet in aftersales blijven goed op peil, aldus Wesp. (Foto: Shutterstock)

Uit de wekelijkse werkplaatsmonitor van Wesp over vorige week blijkt dat de tendens van afgelopen weken, minder facturen, hoger gemiddeld factuurbedrag, zich voorlopig doorzet. Volgens Wesp directeur Bas Wintjes zijn er over de maand april in de aftersalesmarkt weinig tot geen verstorende elementen en is er geen paniek in de tent, zeker niet in de meeste universele bedrijven. Mensen maken in deze tijd hun huis en tuin op orde en datzelfde doen ze met hun auto, concludeert Wintjes op basis van de cijfers.

Uit de werkplaatsmonitor blijkt dat de omzet over de maand april met een kleine min is gedaald met 1,8 procent, terwijl het aantal facturen met 6 procent is gedaald. Het gemiddelde factuurbedrag is met 4,4 procent gestegen tot 260,73 euro (249,72 in 2019). Lees het complete overzicht in de Automotive Kennisbank.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.