Livestream met aftersales-expert Bas Wintjes (Wesp): ‘Idee dat aan EV’s niet gesleuteld wordt, is onzin’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:

Tijdens de coronacrisis publiceerde Wesp wekelijks de resultaten van de werkplaatsmonitor en was van week tot week te volgen hoe het ging in de aftersales. De werkplaatsen van de universele bedrijven hebben het de afgelopen maanden nog aardig goed gedaan, terwijl het met de aftersales in het merkkanaal moeizamer verliep. De situatie lijkt nu weer recht getrokken.

Wat is Bas Wintjes het meest opgevallen in die maanden? Hoe kijkt hij terug op de ontwikkelingen in de aftersales? En, waar staan we nu en wat verwacht hij de rest van het jaar? Bekijk het in de Automotive Livestream.

Bekijk de Livestream hieronder, via Youtube of ons LinkedIn-kanaal.


 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Livestream met aftersales-expert Bas Wintjes (Wesp): ‘Idee dat aan EV’s niet gesleuteld wordt, is onzin’ | Automotive Online

Livestream met aftersales-expert Bas Wintjes (Wesp): ‘Idee dat aan EV’s niet gesleuteld wordt, is onzin’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:

Tijdens de coronacrisis publiceerde Wesp wekelijks de resultaten van de werkplaatsmonitor en was van week tot week te volgen hoe het ging in de aftersales. De werkplaatsen van de universele bedrijven hebben het de afgelopen maanden nog aardig goed gedaan, terwijl het met de aftersales in het merkkanaal moeizamer verliep. De situatie lijkt nu weer recht getrokken.

Wat is Bas Wintjes het meest opgevallen in die maanden? Hoe kijkt hij terug op de ontwikkelingen in de aftersales? En, waar staan we nu en wat verwacht hij de rest van het jaar? Bekijk het in de Automotive Livestream.

Bekijk de Livestream hieronder, via Youtube of ons LinkedIn-kanaal.


 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.