De Nederlandse aftermarket in kaart gebracht

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

De internationale aftermarket professionaliseert en de garagist krijgt daarbij steeds meer ondersteuning van onderdelenfabrikanten, inkoopclubs, importeurs/leveranciers, groothandelaars en garageformules. Dit door de snellere beschikbaarheid van onderdelen voor de nieuwste modellen, maar ook door het optuigen van de technische ondersteuningsprogramma’s, opleidingen en tools. Alle schakels van de keten passeren in dit rapport de revue. De meest recente ontwikkelingen en de belangrijkste uit de jaren er voor zijn meegenomen om de huidige markt in het juiste perspectief te kunnen zien.

Lees hier het Automotive rapport over de aftermarket.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

De Nederlandse aftermarket in kaart gebracht | Automotive Online

De Nederlandse aftermarket in kaart gebracht

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

De internationale aftermarket professionaliseert en de garagist krijgt daarbij steeds meer ondersteuning van onderdelenfabrikanten, inkoopclubs, importeurs/leveranciers, groothandelaars en garageformules. Dit door de snellere beschikbaarheid van onderdelen voor de nieuwste modellen, maar ook door het optuigen van de technische ondersteuningsprogramma’s, opleidingen en tools. Alle schakels van de keten passeren in dit rapport de revue. De meest recente ontwikkelingen en de belangrijkste uit de jaren er voor zijn meegenomen om de huidige markt in het juiste perspectief te kunnen zien.

Lees hier het Automotive rapport over de aftermarket.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.