Group Auto bekrachtigt samenwerking met Fource

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens directeur Freek Blekxtoon (foto) van Group Auto heeft de samenwerking ‘zijn’ grossiers al veel opgeleverd. “De meeste leden groeien, hebben een goede belevering uit de diverse depots die Fource in het land biedt, en halen succes uit de dagelijkse samenwerking met Fource (de samengevoegde bedrijven Van Heck, Havam, Kuhne en Harrems, red). Grossiers worden afgerekend op beschikbaarheid van onderdelen. Deze moeten snel en tegen de juiste conditie worden afgeleverd. En dat is perfect voor elkaar.”

Zekerheid
Volgens Blekxtoon is er ook behoefte aan de zekerheid van een bestendige samenwerking. “Er heerst een hoop onrust in de grossiersmarkt; veel bedrijven zijn onzeker over hun toekomst. Wij vinden dat je als ondernemer in de huidige markt moet rekenen met feiten en zekerheden, en je vooral niet moet laten sturen door angst en emotie. Daar waar veel grossiers nog worstelen met onzekerheid over hun positie in de keten, of hun eigen organisatie, hebben wij nu een uitgekiende samenwerking met onder meer marktleider Fource als belangrijkste leverancier voor slijtagedelen en gereedschappen, toch goed voor zo’n 65% van de gemiddelde grossiersomzet.”

Naast Fource werkt Group Auto nog met 25 andere partnerleveranciers, waaronder Motorparts. Ook hiermee is de samenwerking uitgebreid.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.