Autotechnica, Aparts, Jabo-Jagersma en Record kiezen voor Precisium

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Grossier Autotechnica uit Amsterdam stapt op 1 januari 2022 over naar grossiersconcept Precisium. (Foto: Autotechnica)

De grossiers Aparts (Rotterdam), Jabo-Jagersma (Drachten en Oosterwolde), Record (Utrecht), en Autotechnica (Amsterdam) stappen begin 2022 over op Precisium, de grossiersformule van Alliance Automotive Trading (AAT). Dat maakt de grossiersformule vandaag bekend.

De vier grossiers waren alle aangesloten bij grossiersformule Allparts van Groupauto Nederland (GAN). GEA, automaterialengrossier uit Emmen, maakte in april ook de overstap naar Precisium

Uitdagingen

Fred Kamphuis, general manager van Alliance Automotive Trading, is blij met de uitbreiding van het grossiersnetwerk. “We leggen de lat hoog en zoeken ondernemers die de uitdagingen voor de toekomst zien. Dat bekent dat zij blijvend werken aan de ontwikkeling van hun bedrijf en aansluiting zoeken tot een netwerk van gelijkgestemden.”

Het van oorsprong France grossierconcept Precisium werd eind 2020 geïntroduceerd op de Nederlandse markt door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). Het is de formule voor vrije grossiers die AAGB als preferred supplier hebben. In totaal telt het netwerk vanaf begin 2022 25 grossiers met 35 vestigingen.

Freek Blekxtoon, managing director Allparts Nederland, betwist de lezing van Alliance Automotive Trading. “De leden hebben te laat opgezegd bij ons, dus zij zijn begin 2022 sowieso nog lid van onze grossiersformule”, aldus Blekxtoon die aanvult dat Autotechnica wel tijdig heeft opgezegd en daardoor vrij is om per 1 januari 2022 over te stappen naar Precisium. 

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Autotechnica, Aparts, Jabo-Jagersma en Record kiezen voor Precisium | Automotive Online

Autotechnica, Aparts, Jabo-Jagersma en Record kiezen voor Precisium

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Grossier Autotechnica uit Amsterdam stapt op 1 januari 2022 over naar grossiersconcept Precisium. (Foto: Autotechnica)

De grossiers Aparts (Rotterdam), Jabo-Jagersma (Drachten en Oosterwolde), Record (Utrecht), en Autotechnica (Amsterdam) stappen begin 2022 over op Precisium, de grossiersformule van Alliance Automotive Trading (AAT). Dat maakt de grossiersformule vandaag bekend.

De vier grossiers waren alle aangesloten bij grossiersformule Allparts van Groupauto Nederland (GAN). GEA, automaterialengrossier uit Emmen, maakte in april ook de overstap naar Precisium

Uitdagingen

Fred Kamphuis, general manager van Alliance Automotive Trading, is blij met de uitbreiding van het grossiersnetwerk. “We leggen de lat hoog en zoeken ondernemers die de uitdagingen voor de toekomst zien. Dat bekent dat zij blijvend werken aan de ontwikkeling van hun bedrijf en aansluiting zoeken tot een netwerk van gelijkgestemden.”

Het van oorsprong France grossierconcept Precisium werd eind 2020 geïntroduceerd op de Nederlandse markt door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). Het is de formule voor vrije grossiers die AAGB als preferred supplier hebben. In totaal telt het netwerk vanaf begin 2022 25 grossiers met 35 vestigingen.

Freek Blekxtoon, managing director Allparts Nederland, betwist de lezing van Alliance Automotive Trading. “De leden hebben te laat opgezegd bij ons, dus zij zijn begin 2022 sowieso nog lid van onze grossiersformule”, aldus Blekxtoon die aanvult dat Autotechnica wel tijdig heeft opgezegd en daardoor vrij is om per 1 januari 2022 over te stappen naar Precisium. 

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.