Automotive Trade Show gaat toch door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Organisator Dirk Brink voert overleg met partijen voor wie deelname in april geen optie was. Voordeel van de nieuwe data is volgens Brink dat het evenement dan geen concurrentie heeft van de AutoRAI, die van 17 tot 26 april plaatsvindt. 

Vorige maand waren er eerst geruchten dat de Automotive Trade Show niet door zou gaan. Later bevestigde de Jaarbeurs Utrecht dat het evenement niet op de gestelde data zou plaatsvinden. Verschillende bedrijven die als exposant stonden vermeld, zeiden dat ze helemaal niet deel zouden nemen. Brink zei toen meer tijd nodig te hebben.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Automotive Trade Show gaat toch door | Automotive Online

Automotive Trade Show gaat toch door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Organisator Dirk Brink voert overleg met partijen voor wie deelname in april geen optie was. Voordeel van de nieuwe data is volgens Brink dat het evenement dan geen concurrentie heeft van de AutoRAI, die van 17 tot 26 april plaatsvindt. 

Vorige maand waren er eerst geruchten dat de Automotive Trade Show niet door zou gaan. Later bevestigde de Jaarbeurs Utrecht dat het evenement niet op de gestelde data zou plaatsvinden. Verschillende bedrijven die als exposant stonden vermeld, zeiden dat ze helemaal niet deel zouden nemen. Brink zei toen meer tijd nodig te hebben.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.