Grote reorganisatie bij Profile, 15 banen weg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt het bedrijf.

Onlangs werd al bekend dat het bedrijf de kosten aanzienlijk wilde reduceren. De aandeelhouders van het bedrijf willen daarbij dat de focus volledig op Profile komt te liggen. Daarom wordt de naam van de holding veranderd. Van de formules James en AH Autoherstel werd al afscheid genomen en ook Autoglaz staat in de etalage. 

Profile versterkt het hoofdkantoor met functies op het gebied van inkoop- en categorymanagement, marketing en sales. Ook wordt er een servicecenter ingericht.

“Het is te betreuren dat we niet alle medewerkers kunnen herplaatsen en van een aantal gewaardeerde krachten afscheid moeten nemen”, zegt algemeen directeur Anthonie Zoomers. “Maar alleen met een slanke en slagvaardige organisatie die volledig ten dienste staat van de ondernemers en klanten kunnen we onze ambitieuze doelstellingen realiseren.”
 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Grote reorganisatie bij Profile, 15 banen weg | Automotive Online

Grote reorganisatie bij Profile, 15 banen weg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt het bedrijf.

Onlangs werd al bekend dat het bedrijf de kosten aanzienlijk wilde reduceren. De aandeelhouders van het bedrijf willen daarbij dat de focus volledig op Profile komt te liggen. Daarom wordt de naam van de holding veranderd. Van de formules James en AH Autoherstel werd al afscheid genomen en ook Autoglaz staat in de etalage. 

Profile versterkt het hoofdkantoor met functies op het gebied van inkoop- en categorymanagement, marketing en sales. Ook wordt er een servicecenter ingericht.

“Het is te betreuren dat we niet alle medewerkers kunnen herplaatsen en van een aantal gewaardeerde krachten afscheid moeten nemen”, zegt algemeen directeur Anthonie Zoomers. “Maar alleen met een slanke en slagvaardige organisatie die volledig ten dienste staat van de ondernemers en klanten kunnen we onze ambitieuze doelstellingen realiseren.”
 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.