Rupro betaalde 4 ton voor Oskamp

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daaruit blijkt onder andere dat Oskamp voor bijna 500 duizend euro in het krijt stond bij IFN Finance, dat claimt de debiteurenportefeuille ter grootte van 632 duizend euro en de voorraden daarvoor als zekerheidsstelling te hebben gekregen. 

Rema Tiptop kocht op 11 juni de activa van Oskamp, inclusief voorraad en debiteurenportefeuille, zo vermeldt het verslag. De opbrengst voor de curator bedraagt 50 duizend euro.

Andriessen
Het onderzoek naar de oorzaak van het faillissement moet nog beginnen. Volgens directeuren Bart Boerboom en Jack Reuvers van Oskamp ligt het geschil met de Andriessen Groep ten grondslag aan het bankroet, in combinatie met verslechterde marktomstandigheden. 

De procedure die daarover liep, is inmiddels geschorst. De curator heeft nog niet besloten of ze die procedure doorzet. Oskamp zat op het terrein Andriessen, die huurovereenkomst is inmiddels opgezegd. In het rijtje schuldeisers staat de Andriessen Holding voor iets meer dan 31 duizend euro op de lijst. 

Directeur Bernard de Graaf van Rupro Beheer wil niet inhoudelijk reageren op het verslag. “Maar het overnamebedrag was wel iets minder dan 4 ton.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Rupro betaalde 4 ton voor Oskamp | Automotive Online

Rupro betaalde 4 ton voor Oskamp

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daaruit blijkt onder andere dat Oskamp voor bijna 500 duizend euro in het krijt stond bij IFN Finance, dat claimt de debiteurenportefeuille ter grootte van 632 duizend euro en de voorraden daarvoor als zekerheidsstelling te hebben gekregen. 

Rema Tiptop kocht op 11 juni de activa van Oskamp, inclusief voorraad en debiteurenportefeuille, zo vermeldt het verslag. De opbrengst voor de curator bedraagt 50 duizend euro.

Andriessen
Het onderzoek naar de oorzaak van het faillissement moet nog beginnen. Volgens directeuren Bart Boerboom en Jack Reuvers van Oskamp ligt het geschil met de Andriessen Groep ten grondslag aan het bankroet, in combinatie met verslechterde marktomstandigheden. 

De procedure die daarover liep, is inmiddels geschorst. De curator heeft nog niet besloten of ze die procedure doorzet. Oskamp zat op het terrein Andriessen, die huurovereenkomst is inmiddels opgezegd. In het rijtje schuldeisers staat de Andriessen Holding voor iets meer dan 31 duizend euro op de lijst. 

Directeur Bernard de Graaf van Rupro Beheer wil niet inhoudelijk reageren op het verslag. “Maar het overnamebedrag was wel iets minder dan 4 ton.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.