Jeroen Bosse nieuwe directeur Brekupa

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Jeroen Bosse, Herman van Breukelen en Bernard de Graaf. (Foto: Brekupa)

Jeroen Bosse wordt met ingang van 1 januari directeur bij Brekupa (dochteronderneming van Rupro Beheer). Zo meldt het bedrijf vandaag. Bosse is nu adjunct-directeur. In zijn nieuwe functie volgt hij de huidige directeur op, Herman van Breukelen, die heeft aangegeven een stapje te willen terugdoen en in een nieuwe rol wil afbouwen naar zijn pensioen.

“Ik heb een prachtige carrière gehad bij Brekupa, een mooi bedrijf neergezet met mijn team en ga me nu richten op new business”, aldus Van Breukelen. 

Brekupa houdt zich bezig met werkplaatsinrichting, vooral op het gebied van technische installaties voor brandstof, olie, vet, vloeistoffen, perslucht en systemen voor het afzuigen van uitlaatgassen, stof en damp. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Jeroen Bosse nieuwe directeur Brekupa | Automotive Online

Jeroen Bosse nieuwe directeur Brekupa

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Jeroen Bosse, Herman van Breukelen en Bernard de Graaf. (Foto: Brekupa)

Jeroen Bosse wordt met ingang van 1 januari directeur bij Brekupa (dochteronderneming van Rupro Beheer). Zo meldt het bedrijf vandaag. Bosse is nu adjunct-directeur. In zijn nieuwe functie volgt hij de huidige directeur op, Herman van Breukelen, die heeft aangegeven een stapje te willen terugdoen en in een nieuwe rol wil afbouwen naar zijn pensioen.

“Ik heb een prachtige carrière gehad bij Brekupa, een mooi bedrijf neergezet met mijn team en ga me nu richten op new business”, aldus Van Breukelen. 

Brekupa houdt zich bezig met werkplaatsinrichting, vooral op het gebied van technische installaties voor brandstof, olie, vet, vloeistoffen, perslucht en systemen voor het afzuigen van uitlaatgassen, stof en damp. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.