Fusie AD-grossiers Technische Centrale en Koetsier

Redactie Redactie
• Laatste update:

Technische Centrale heeft veertien vestigingen, Koetsier Automotive twee. Toch spreekt Hubert Beeren, de directeur van Technische Centrale van een fusie en niet van een overname. “We werken al zo lang samen. Deze fusie is een logisch gevolg van die samenwerking”, aldus Beeren in een gesprek met Autokompas, het vakblad voor de Nederlandse aftermarket.
Koetsier Automotive en wij hebben ervoor gekozen een aantal dingen centraal te regelen: inkoop, administratie, systeembeheer, online bestellen. Beeren: “Daardoor krijgen we meer tijd voor onze klanten.”

Marko Koetsier, zoon van de oprichter van het bedrijf Koetsier Automotive, is content met de fusie. Koetsier: “Onze marktgebieden sluiten goed op elkaar aan. De naam Koetsier is een begrip in Zuid-Limburg. We zijn marktleider in het professionele kanaal. Onze naam blijft dan ook gehandhaafd.”

Geen ontslagen
Personeel hoeft niet te vrezen voor ontslagen. Marko Koetsier: “We hebben vijf jaar geleden juist uitgebreid met een vestiging in Sittard naast onze vestiging in Maastricht. Autonome groei én expansie door overnames blijft één van de doelstellingen van de nieuwe bedrijvencombinatie. Er zullen dus eerder mensen bij komen.” Concrete plannen en overnamekandidaten zijn er volgens Koetsier nog niet.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Fusie AD-grossiers Technische Centrale en Koetsier | Automotive Online

Fusie AD-grossiers Technische Centrale en Koetsier

Redactie Redactie
• Laatste update:

Technische Centrale heeft veertien vestigingen, Koetsier Automotive twee. Toch spreekt Hubert Beeren, de directeur van Technische Centrale van een fusie en niet van een overname. “We werken al zo lang samen. Deze fusie is een logisch gevolg van die samenwerking”, aldus Beeren in een gesprek met Autokompas, het vakblad voor de Nederlandse aftermarket.
Koetsier Automotive en wij hebben ervoor gekozen een aantal dingen centraal te regelen: inkoop, administratie, systeembeheer, online bestellen. Beeren: “Daardoor krijgen we meer tijd voor onze klanten.”

Marko Koetsier, zoon van de oprichter van het bedrijf Koetsier Automotive, is content met de fusie. Koetsier: “Onze marktgebieden sluiten goed op elkaar aan. De naam Koetsier is een begrip in Zuid-Limburg. We zijn marktleider in het professionele kanaal. Onze naam blijft dan ook gehandhaafd.”

Geen ontslagen
Personeel hoeft niet te vrezen voor ontslagen. Marko Koetsier: “We hebben vijf jaar geleden juist uitgebreid met een vestiging in Sittard naast onze vestiging in Maastricht. Autonome groei én expansie door overnames blijft één van de doelstellingen van de nieuwe bedrijvencombinatie. Er zullen dus eerder mensen bij komen.” Concrete plannen en overnamekandidaten zijn er volgens Koetsier nog niet.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.