Failliet Boromat mikt op doorstart

Redactie Redactie
• Laatste update:

Boromat levert automaterialen en -accessoires aan grossiers, auto-importeurs en accessoireshops in Nederland. Boromat onstond in 2004 door de samenvoeging van Boromat Handelsonderneming en Womi. In 2007 werd accessoireleverancier Holland Java overgenomen van Autobinck Holding. Volgens de website van het bedrijf werken er momenteel 32 mensen. “We zijn op zoek naar oplossingen voor het personeel, maar ook daar wil ik niets over zeggen”, aldus Van Doorn.

De curator is onbereikbaar voor commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Failliet Boromat mikt op doorstart | Automotive Online

Failliet Boromat mikt op doorstart

Redactie Redactie
• Laatste update:

Boromat levert automaterialen en -accessoires aan grossiers, auto-importeurs en accessoireshops in Nederland. Boromat onstond in 2004 door de samenvoeging van Boromat Handelsonderneming en Womi. In 2007 werd accessoireleverancier Holland Java overgenomen van Autobinck Holding. Volgens de website van het bedrijf werken er momenteel 32 mensen. “We zijn op zoek naar oplossingen voor het personeel, maar ook daar wil ik niets over zeggen”, aldus Van Doorn.

De curator is onbereikbaar voor commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.