Boromat koopt Holland Java

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het is een win-win situatie”, zegt directeur Marc van Doorn van Boromat. “En dat zagen ze bij Shared Parts Services, de holding boven Holland Java, ook in.” Boromat levert kleinmateriaal en gereedschappen aan grossiers in automaterialen. “Er is een 50% overlap in assortiment tussen ons en Holland Java”, aldus Van Doorn. Bij Holland Java werken op dit moment nog vier mensen, alle vier in de buitendienst. “Alle andere activiteiten werden vanuit de SPS Holding verzorgd”, zegt Van Doorn. “In feite is Holland Java ook geen BV meer maar een activiteit. Wat we overnemen is de naam, de verkoop-website, het klantenbestand, de documentatie en de vier personeelsleden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Boromat koopt Holland Java | Automotive Online

Boromat koopt Holland Java

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het is een win-win situatie”, zegt directeur Marc van Doorn van Boromat. “En dat zagen ze bij Shared Parts Services, de holding boven Holland Java, ook in.” Boromat levert kleinmateriaal en gereedschappen aan grossiers in automaterialen. “Er is een 50% overlap in assortiment tussen ons en Holland Java”, aldus Van Doorn. Bij Holland Java werken op dit moment nog vier mensen, alle vier in de buitendienst. “Alle andere activiteiten werden vanuit de SPS Holding verzorgd”, zegt Van Doorn. “In feite is Holland Java ook geen BV meer maar een activiteit. Wat we overnemen is de naam, de verkoop-website, het klantenbestand, de documentatie en de vier personeelsleden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.