Van der Heiden verlaat Autoscout24

Redactie Redactie
• Laatste update:

de. Wat hij nu gaat doen weet Van der Heiden nog niet: “Ik ga me daar eens rustig op bezinnen.”
De nieuwe managing director is Jurgen Vugts. Hij is afkomstig van TQ3 Travel Solutions, en werkte daarvoor tien jaar bij KPN Telecom. De 44-jarige Van der Heiden was als directeur van Autodata Nederland in 2000 betrokken bij de oprichting van de occasionportal Autoonline.nl. In 2002 werd Van der Heiden algemeen directeur van AutoOnline, waar inmiddels het Duitse Autoscout24 een meerderheidsaandeel in had genomen. In 2005 werd de naam Autoonline.nl vervangen door Autoscout24.nl.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.