Rob Wouters nieuwe sales directeur bij Hertz Benelux

Hertz • De benoeming van Wouters volgt op een reorganisatie sinds de aanstelling van directeur Eric Siewers.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Hertz)

Rob Wouters is benoemd als nieuwe sales director van Hertz Benelux. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Wouters wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategie omtrent de commerciële activiteiten van het bedrijf. “Zijn bewezen track-record in de sector en zijn vermogen om teams te inspireren en te leiden, zullen van onschatbare waarde zijn onze commerciële tak naar een hoger niveau te ontwikkelen”, zegt Hertz-directeur Eric Siewers.

In 2020 heeft Wouters de Belgische tak van het bedrijf Svea Solar opgezet en daar de rol van Managing Director Belgium bekleed. Hier was hij verantwoordelijk voor de uitbreiding en groei van het bedrijf in de Belgische markt. Ook zette hij een partnerschap met onder meer IKEA op. Wouters laat weten uit te kijken naar “de voortzetting van de verduurzaming van mobiliteit”.

In juni werd Eric Siewers benoemd als nieuwe algemene directeur van Hertz Benelux. Het managementteam is op datzelfde moment uitgebreid met Pieter Verhaegen, Johan Lisabeth en Martijn Spits.

Nieuwe Post | Hertz-directeur Eric Siewers komt graag in de VS

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Rob Wouters nieuwe sales directeur bij Hertz Benelux | Automotive Online

Rob Wouters nieuwe sales directeur bij Hertz Benelux

Hertz • De benoeming van Wouters volgt op een reorganisatie sinds de aanstelling van directeur Eric Siewers.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Hertz)

Rob Wouters is benoemd als nieuwe sales director van Hertz Benelux. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Wouters wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategie omtrent de commerciële activiteiten van het bedrijf. “Zijn bewezen track-record in de sector en zijn vermogen om teams te inspireren en te leiden, zullen van onschatbare waarde zijn onze commerciële tak naar een hoger niveau te ontwikkelen”, zegt Hertz-directeur Eric Siewers.

In 2020 heeft Wouters de Belgische tak van het bedrijf Svea Solar opgezet en daar de rol van Managing Director Belgium bekleed. Hier was hij verantwoordelijk voor de uitbreiding en groei van het bedrijf in de Belgische markt. Ook zette hij een partnerschap met onder meer IKEA op. Wouters laat weten uit te kijken naar “de voortzetting van de verduurzaming van mobiliteit”.

In juni werd Eric Siewers benoemd als nieuwe algemene directeur van Hertz Benelux. Het managementteam is op datzelfde moment uitgebreid met Pieter Verhaegen, Johan Lisabeth en Martijn Spits.

Nieuwe Post | Hertz-directeur Eric Siewers komt graag in de VS

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.