Eric Siewers benoemd tot general manager Hertz Benelux

Hertz • Hij volgt Glenn Jacobs op die verantwoordelijk wordt voor de vloot in de Benelux en Duitsland.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Glenn Jacobs (l) en Eric Siewers (foto: Hertz)

Eric Siewers is met directe ingang de nieuwe general manager voor Hertz in de Benelux. Hiervoor was hij countrymanager Nederland. Siewers neemt de taken over van Glenn Jacobs, die is benoemd tot senior director Fleet Benelux & Germany, waarmee hij op zijn beurt Peter Kortmann opvolgt. Daarnaast is het managementteam uitgebreid met Pieter Verhaegen, Johan Lisabeth en Martijn Spits.

Dit maakt Hertz bekend in een verklaring. Glenn Jacobs is sinds 2019 werkzaam bij Hertz als director fleet in de Benelux. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de in- en verkoop, leasing, onderhoud, logistiek van vloot en het uitbouwen van Hertz Car Sales in beide markten.

Eric Siewers, sinds 1 januari 2021 verantwoordelijk als country manager Nederland, neemt deze taak over en is per direct benoemd als general manager Benelux, in combinatie met zijn taken als commercieel directeur. Later dit jaar zal er een opvolger gezocht worden voor de commerciële taken, laat Hertz weten.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Eric Siewers benoemd tot general manager Hertz Benelux | Automotive Online

Eric Siewers benoemd tot general manager Hertz Benelux

Hertz • Hij volgt Glenn Jacobs op die verantwoordelijk wordt voor de vloot in de Benelux en Duitsland.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Glenn Jacobs (l) en Eric Siewers (foto: Hertz)

Eric Siewers is met directe ingang de nieuwe general manager voor Hertz in de Benelux. Hiervoor was hij countrymanager Nederland. Siewers neemt de taken over van Glenn Jacobs, die is benoemd tot senior director Fleet Benelux & Germany, waarmee hij op zijn beurt Peter Kortmann opvolgt. Daarnaast is het managementteam uitgebreid met Pieter Verhaegen, Johan Lisabeth en Martijn Spits.

Dit maakt Hertz bekend in een verklaring. Glenn Jacobs is sinds 2019 werkzaam bij Hertz als director fleet in de Benelux. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de in- en verkoop, leasing, onderhoud, logistiek van vloot en het uitbouwen van Hertz Car Sales in beide markten.

Eric Siewers, sinds 1 januari 2021 verantwoordelijk als country manager Nederland, neemt deze taak over en is per direct benoemd als general manager Benelux, in combinatie met zijn taken als commercieel directeur. Later dit jaar zal er een opvolger gezocht worden voor de commerciële taken, laat Hertz weten.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.