Van Mossel koopt Ford-dealer Collé in Luxemburg

Overname • Van Mossel is met de overname naar eigen zeggen nu de grootste Ford-dealer binnen de Benelux.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Van Mossel)

Autopolis, een dochteronderneming van Van Mossel Automotive Group, heeft vandaag de FordStore Collé in Niederkorn (Luxemburg) overgenomen. Het bedrijf koopt naast de Ford-diensten ook de carrosserie-activiteiten, pechhulp- en bedrijfswagenombouw-activiteiten.

“Met de toevoeging van nieuwe diensten zoals pechhulp en voertuigombouw kunnen we  beter voldoen aan de behoeften van onze huidige klanten, wat perfect aansluit bij onze ‘one-stop-shopping’ strategie”, zegt Koen Claesen, ceo Van Mossel Automotive Group BeLux.

Alle medewerkers gaan mee naar Van Mossel.

Een groeiend bedrijf

Autopolis heeft nu vier vestigingen met in totaal 430 medewerkers. In december vorig jaar nam het bedrijf een deel van de activiteiten van Autodis over.

Autopolis wil ook een occasion centrum vestigen op de nieuwe locatie. Het bedrijf werd in 2020 overgenomen door Van Mossel.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Van Mossel koopt Ford-dealer Collé in Luxemburg | Automotive Online

Van Mossel koopt Ford-dealer Collé in Luxemburg

Overname • Van Mossel is met de overname naar eigen zeggen nu de grootste Ford-dealer binnen de Benelux.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Van Mossel)

Autopolis, een dochteronderneming van Van Mossel Automotive Group, heeft vandaag de FordStore Collé in Niederkorn (Luxemburg) overgenomen. Het bedrijf koopt naast de Ford-diensten ook de carrosserie-activiteiten, pechhulp- en bedrijfswagenombouw-activiteiten.

“Met de toevoeging van nieuwe diensten zoals pechhulp en voertuigombouw kunnen we  beter voldoen aan de behoeften van onze huidige klanten, wat perfect aansluit bij onze ‘one-stop-shopping’ strategie”, zegt Koen Claesen, ceo Van Mossel Automotive Group BeLux.

Alle medewerkers gaan mee naar Van Mossel.

Een groeiend bedrijf

Autopolis heeft nu vier vestigingen met in totaal 430 medewerkers. In december vorig jaar nam het bedrijf een deel van de activiteiten van Autodis over.

Autopolis wil ook een occasion centrum vestigen op de nieuwe locatie. Het bedrijf werd in 2020 overgenomen door Van Mossel.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.