VDNS is European Kia Dealer 2024

Kia • VDNS is ook een van de vijf Top Dealers van Kia Nederland.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
(Foto: Kia)

Dealergroep VDNS is uitgeroepen tot European Kia-dealer of the year 2024. Het team van Kia-dealer VDNS behaalde in de jaarlijkse verkiezing de hoogste scores. VDNS Kia is gevestigd in Helmond, Venlo en Venray en heeft een eigen leasemaatschappij en schadebedrijf.

Tegelijkertijd werden ook de vijf Top Dealer Awards 2024 uitgereikt. Autobedrijf De Beer, Autobedrijf Kooijman, VDNS, Zeeuw & Zeeuw en Winters kregen deze onderscheiding.

Kia Nederland beoordeelt het dealernetwerk gedurende het hele jaar. Naast de realisatie van de diverse verkoop en servicedoelstellingen, kijkt het merk ook naar de klanttevredenheid. Deze wordt gemeten via enquetes die na elk klantbezoek worden gehouden. Léan Verstoep, President & ceo van Kia Nederland: “Kia is al jaren een topspeler in de Nederlandse mobiliteitswereld. Ons aanhoudend succes is zeker ook aan onze toegewijde dealers te danken. De 5 beste Kia-dealers hebben in het afgelopen jaar uitstekend gepresteerd en mogen dan ook trots zijn op het winnen van de Top Dealer Award 2024. Daarbovenop mag Kia-dealer VDNS zich voor het tweede jaar op rij ook European Kia Dealer of the Year noemen.”

Ook in 2023 werd VDNS Kia European Dealer of the Year.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

VDNS is European Kia Dealer 2024 | Automotive Online

VDNS is European Kia Dealer 2024

Kia • VDNS is ook een van de vijf Top Dealers van Kia Nederland.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
(Foto: Kia)

Dealergroep VDNS is uitgeroepen tot European Kia-dealer of the year 2024. Het team van Kia-dealer VDNS behaalde in de jaarlijkse verkiezing de hoogste scores. VDNS Kia is gevestigd in Helmond, Venlo en Venray en heeft een eigen leasemaatschappij en schadebedrijf.

Tegelijkertijd werden ook de vijf Top Dealer Awards 2024 uitgereikt. Autobedrijf De Beer, Autobedrijf Kooijman, VDNS, Zeeuw & Zeeuw en Winters kregen deze onderscheiding.

Kia Nederland beoordeelt het dealernetwerk gedurende het hele jaar. Naast de realisatie van de diverse verkoop en servicedoelstellingen, kijkt het merk ook naar de klanttevredenheid. Deze wordt gemeten via enquetes die na elk klantbezoek worden gehouden. Léan Verstoep, President & ceo van Kia Nederland: “Kia is al jaren een topspeler in de Nederlandse mobiliteitswereld. Ons aanhoudend succes is zeker ook aan onze toegewijde dealers te danken. De 5 beste Kia-dealers hebben in het afgelopen jaar uitstekend gepresteerd en mogen dan ook trots zijn op het winnen van de Top Dealer Award 2024. Daarbovenop mag Kia-dealer VDNS zich voor het tweede jaar op rij ook European Kia Dealer of the Year noemen.”

Ook in 2023 werd VDNS Kia European Dealer of the Year.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.