Onder de loep | Peugeot 408: slecht gesternte voor goede auto

Onder de loep • De Peugeot 408 is volgens de branche een ‘suv-coupé die er mag zijn’. Heeft de crossover potentie om het volgende succesnummer van het Franse merk te worden, of ligt een meer bescheiden rol voor de hand? Ons panel twijfelt, de dealers ook.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Pegueot 408. (Foto: Peugeot).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Onder de loep | Peugeot 408: slecht gesternte voor goede auto | Automotive Online

Onder de loep | Peugeot 408: slecht gesternte voor goede auto

Onder de loep • De Peugeot 408 is volgens de branche een ‘suv-coupé die er mag zijn’. Heeft de crossover potentie om het volgende succesnummer van het Franse merk te worden, of ligt een meer bescheiden rol voor de hand? Ons panel twijfelt, de dealers ook.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Pegueot 408. (Foto: Peugeot).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.