Equip Auto komt met speciaal bandenpaviljoen

Equip Auto • De aftermarketbeurs Equip Auto opent tijdens de komende editie op 28 – 30 september in Lyon het nieuwe ‘Tyre & Innovation Village’.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Equip Auto)

Het paviljoen wordt georganiseerd in samenwerking met de Franse bandenfederatie (Syndicat du Pneu). Alle belanghebbenden uit de bandensector, waaronder fabrikanten en distributeurs, worden volgens de organisatie van de beurs samengebracht.

“Met de elektrificatie van het wagenpark worden banden een hoeksteen van de aftermarket en krijgen ze steeds meer belangstelling van een groeiend aantal professionals. Een bezoek aan het Tyre & Innovation Village is een goede gelegenheid om zowel de banden als de markt van de toekomst te ontdekken,” aldus Dominique Stempfel, voorzitter van de Franse bandenbond.

Deelnemers aan de Village zijn onder andere Euromaster, Falken Tyres, Goodyear, Inter-sprint, Michelin, Pirelli, Tyres in stock en Van den Ban.

Lezers van AM kunnen online hun gratis toegangsbadge aanvragen.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.  

Meer lezen over Equip Auto 2023

Equip Auto komt met speciaal bandenpaviljoen | Automotive Online

Equip Auto komt met speciaal bandenpaviljoen

Equip Auto • De aftermarketbeurs Equip Auto opent tijdens de komende editie op 28 – 30 september in Lyon het nieuwe ‘Tyre & Innovation Village’.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Equip Auto)

Het paviljoen wordt georganiseerd in samenwerking met de Franse bandenfederatie (Syndicat du Pneu). Alle belanghebbenden uit de bandensector, waaronder fabrikanten en distributeurs, worden volgens de organisatie van de beurs samengebracht.

“Met de elektrificatie van het wagenpark worden banden een hoeksteen van de aftermarket en krijgen ze steeds meer belangstelling van een groeiend aantal professionals. Een bezoek aan het Tyre & Innovation Village is een goede gelegenheid om zowel de banden als de markt van de toekomst te ontdekken,” aldus Dominique Stempfel, voorzitter van de Franse bandenbond.

Deelnemers aan de Village zijn onder andere Euromaster, Falken Tyres, Goodyear, Inter-sprint, Michelin, Pirelli, Tyres in stock en Van den Ban.

Lezers van AM kunnen online hun gratis toegangsbadge aanvragen.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.  

Meer lezen over Equip Auto 2023