Brussel krijgt in 2024 toch weer autoshow

Autosalon • De nadruk komt meer te liggen op show, en minder op nieuwe modellen en innovaties.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: 402 Automotive

Een nieuwe organisator pakt het aloude concept op van de Autosalon van Brussel. Brussels Motor Show, waarvan vorige maand bekend werd dat die niet meer zal plaatsvinden, krijgt een doorstart. 402 Automotive, organisator van autoshows, wil de beurs in januari 2024 weer laten plaatsvinden met een nieuw concept.

De Febiac, de auto- en tweewielerfederatie van België en Luxemburg, gaat niet door met het Autosalon van Brussel. Daarmee komt een einde aan 100 jaar geschiedenis. 402 Automotive wil in januari volgend jaar een nieuwe beurs organiseren in Brussel, met meer aandacht voor show en spektakel. “Naast de introductie en presentatie van diverse automerken, zal er veel aandacht zijn voor supercars en hypercars uit binnen- en buitenland, autosport en performance cars”, meldt de organisator, bekend van shows als de JapFest en Supercar Madness”, zegt Ronald van den Broek van 402.

“We zien al jaren dat het publiek niet alleen statische presentaties wil. Daarom hebben wij de ‘Car Catwalk’, waar auto’s, influencers en andere special guests hun opwachting maken. Dit onderdeel is al enkele jaren ons handelsmerk waarbij we de bezoeker in extase brengen met het geluid van motoren, uitlaten en ander spektakel.”

De eerste editie van de nieuwe autoshow staat gepland van 17 tot en met 21 januari 2024.

Lees hier het verslag van de Brussels Motor Show van 2023. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Brussel krijgt in 2024 toch weer autoshow | Automotive Online

Brussel krijgt in 2024 toch weer autoshow

Autosalon • De nadruk komt meer te liggen op show, en minder op nieuwe modellen en innovaties.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: 402 Automotive

Een nieuwe organisator pakt het aloude concept op van de Autosalon van Brussel. Brussels Motor Show, waarvan vorige maand bekend werd dat die niet meer zal plaatsvinden, krijgt een doorstart. 402 Automotive, organisator van autoshows, wil de beurs in januari 2024 weer laten plaatsvinden met een nieuw concept.

De Febiac, de auto- en tweewielerfederatie van België en Luxemburg, gaat niet door met het Autosalon van Brussel. Daarmee komt een einde aan 100 jaar geschiedenis. 402 Automotive wil in januari volgend jaar een nieuwe beurs organiseren in Brussel, met meer aandacht voor show en spektakel. “Naast de introductie en presentatie van diverse automerken, zal er veel aandacht zijn voor supercars en hypercars uit binnen- en buitenland, autosport en performance cars”, meldt de organisator, bekend van shows als de JapFest en Supercar Madness”, zegt Ronald van den Broek van 402.

“We zien al jaren dat het publiek niet alleen statische presentaties wil. Daarom hebben wij de ‘Car Catwalk’, waar auto’s, influencers en andere special guests hun opwachting maken. Dit onderdeel is al enkele jaren ons handelsmerk waarbij we de bezoeker in extase brengen met het geluid van motoren, uitlaten en ander spektakel.”

De eerste editie van de nieuwe autoshow staat gepland van 17 tot en met 21 januari 2024.

Lees hier het verslag van de Brussels Motor Show van 2023. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.