Yutaka Kimbara interim ceo Kwikfit Nederland

Kwikfit • Hij volgt Martin Post op, die directeur werd van Louwman Dealer Group.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Yutaka Kimbara en Paul Traas, beiden nieuw in de Raad van Bestuur van Kwikfit Nederland (foto Kwikfit)

Yutaka Kimbara wordt voorlopig ceo van Kwikfit Nederland. Kimbara is ceo van European Tyre Enterprise, de holding waar Kwikfit Nederland onder valt. Hij wordt in Nederland interim ceo, terwijl het bedrijf zoekt naar een opvolger voor Martin Post. Dit meldt Kwikfit. Post vertrok begin maart om directeur te worden van Louwman Dealer Group.

Kwikfit benoemt nog twee andere bestuursleden. Keijiro Fukuda keert terug bij Kwikfit Nederland als coo. Fukuda was tussen 2012 en 2016 al director corporate planning bij Kwikfit Nederland. Ook Paul Traas treedt toe tot de raad van bestuur van Kwikfit Nederland. Hij krijgt de nieuwe functie van chief administration officer. Traas werkt al 27 jaar bij het bedrijf en is sinds 2010 lid van het managementteam. In zijn huidige functie houdt Traas toezicht op IT, audit, vastgoed en administratie. In zijn nieuwe rol als bestuurslid wordt hij ook verantwoordelijk voor HR.

Kwikfit en European Tyre Enterprise vallen beide onder het Japanse moederbedrijf Itochu Corporation, dat het bedrijf in 2005 overnam.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Yutaka Kimbara interim ceo Kwikfit Nederland | Automotive Online

Yutaka Kimbara interim ceo Kwikfit Nederland

Kwikfit • Hij volgt Martin Post op, die directeur werd van Louwman Dealer Group.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Yutaka Kimbara en Paul Traas, beiden nieuw in de Raad van Bestuur van Kwikfit Nederland (foto Kwikfit)

Yutaka Kimbara wordt voorlopig ceo van Kwikfit Nederland. Kimbara is ceo van European Tyre Enterprise, de holding waar Kwikfit Nederland onder valt. Hij wordt in Nederland interim ceo, terwijl het bedrijf zoekt naar een opvolger voor Martin Post. Dit meldt Kwikfit. Post vertrok begin maart om directeur te worden van Louwman Dealer Group.

Kwikfit benoemt nog twee andere bestuursleden. Keijiro Fukuda keert terug bij Kwikfit Nederland als coo. Fukuda was tussen 2012 en 2016 al director corporate planning bij Kwikfit Nederland. Ook Paul Traas treedt toe tot de raad van bestuur van Kwikfit Nederland. Hij krijgt de nieuwe functie van chief administration officer. Traas werkt al 27 jaar bij het bedrijf en is sinds 2010 lid van het managementteam. In zijn huidige functie houdt Traas toezicht op IT, audit, vastgoed en administratie. In zijn nieuwe rol als bestuurslid wordt hij ook verantwoordelijk voor HR.

Kwikfit en European Tyre Enterprise vallen beide onder het Japanse moederbedrijf Itochu Corporation, dat het bedrijf in 2005 overnam.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.