Auto Versteeg Buurman neemt Autobedrijf Kroon in Barneveld over

Auto Versteeg Buurman • De activiteiten van het bedrijf worden met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 overgenomen.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Auto Versteeg Buurman neemt Autobedrijf Kroon in Barneveld over
Na deze overnames heeft Auto Versteeg Buurman in totaal 6 vestigingen. (Foto: Auto Versteeg Buurman)

Auto Versteeg Buurman neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 de activiteiten van de Barneveldse vestiging van Suzuki-dealer Kroon over. Autobedrijf Kroon is Suzuki dealer en is onderdeel van de Autofirst werkplaatsformule. Auto Versteeg Buurman is Mitsubishi en Citroen dealer en Vakgarage. Dat maakt Auto Versteeg Buurman bekend op zijn website.

De activiteiten van Kroon Barneveld worden voortgezet met hetzelfde team en op dezelfde locatie. De naam verandert daarentegen wel naar Auto Versteeg Buurman Barneveld Centrum. Kroon zet zijn andere twee Suzuki-vestigingen zelf door.

Overige overnames

Auto Versteeg Buurman telt door de overname twee locaties in Barneveld. Het bedrijf heeft eind vorig jaar ook bekend gemaakt per januari de activiteiten van Vakgarage Westerink in Harderwijk over te nemen.

Per januari heeft dealerholding Broekhuis drie Peugeot- en Citroën-vestigingen van Auto Versteeg Buurman overgenomen. Het gaat om de vestigingen in Ede, Veenendaal en Wageningen. Na deze overnames heeft Auto Versteeg Buurman in totaal 6 vestigingen.

Algemeen directeur Korstiaan Versteeg meldde vorig jaar dat het bedrijf zich nadrukkelijk wil profileren als local hero.

Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.

Auto Versteeg Buurman neemt Autobedrijf Kroon in Barneveld over | Automotive Online

Auto Versteeg Buurman neemt Autobedrijf Kroon in Barneveld over

Auto Versteeg Buurman • De activiteiten van het bedrijf worden met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 overgenomen.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Auto Versteeg Buurman neemt Autobedrijf Kroon in Barneveld over
Na deze overnames heeft Auto Versteeg Buurman in totaal 6 vestigingen. (Foto: Auto Versteeg Buurman)

Auto Versteeg Buurman neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 de activiteiten van de Barneveldse vestiging van Suzuki-dealer Kroon over. Autobedrijf Kroon is Suzuki dealer en is onderdeel van de Autofirst werkplaatsformule. Auto Versteeg Buurman is Mitsubishi en Citroen dealer en Vakgarage. Dat maakt Auto Versteeg Buurman bekend op zijn website.

De activiteiten van Kroon Barneveld worden voortgezet met hetzelfde team en op dezelfde locatie. De naam verandert daarentegen wel naar Auto Versteeg Buurman Barneveld Centrum. Kroon zet zijn andere twee Suzuki-vestigingen zelf door.

Overige overnames

Auto Versteeg Buurman telt door de overname twee locaties in Barneveld. Het bedrijf heeft eind vorig jaar ook bekend gemaakt per januari de activiteiten van Vakgarage Westerink in Harderwijk over te nemen.

Per januari heeft dealerholding Broekhuis drie Peugeot- en Citroën-vestigingen van Auto Versteeg Buurman overgenomen. Het gaat om de vestigingen in Ede, Veenendaal en Wageningen. Na deze overnames heeft Auto Versteeg Buurman in totaal 6 vestigingen.

Algemeen directeur Korstiaan Versteeg meldde vorig jaar dat het bedrijf zich nadrukkelijk wil profileren als local hero.

Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.