Broekhuis koopt Peugeot- en Citroën-activiteiten Versteeg Buurman

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Versteeg Buurman is een grote PSA-dealer in het midden van het land. (Foto: Versteeg Buurman)

Dealerholding Broekhuis neemt drie Peugeot- en Citroën-vestigingen van Auto Versteeg Buurman over. Dat melden de bedrijven vandaag. Het gaat om de vestigingen in Ede, Veenendaal en Wageningen. De overname is per 1 januari 2023. De zestig betrokken medewerkers gaan mee naar Broekhuis. 

Deze overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis. Eerder dit jaar nam Broekhuis in lijn hiermee Autopalace over, Opel Kamp Hengelo en De Snipperling Apeldoorn (Fiat/Jeep). Broekhuis passeerde vorig jaar de omzet van één miljard euro.

Vestigingen

Auto Versteeg Buurman is al 56 jaar actief zet zijn overige activiteiten voort. Het bedrijf heeft nog vestigingen in Ermelo, Voorthuizen, Barneveld en Nunspeet en voert daar onder meer de merken Toyota, Suzuki en Mitsubishi. Ook is het bedrijf aangesloten bij Vakgarage en gaat het Xbus verkopen. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Broekhuis koopt Peugeot- en Citroën-activiteiten Versteeg Buurman | Automotive Online

Broekhuis koopt Peugeot- en Citroën-activiteiten Versteeg Buurman

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Versteeg Buurman is een grote PSA-dealer in het midden van het land. (Foto: Versteeg Buurman)

Dealerholding Broekhuis neemt drie Peugeot- en Citroën-vestigingen van Auto Versteeg Buurman over. Dat melden de bedrijven vandaag. Het gaat om de vestigingen in Ede, Veenendaal en Wageningen. De overname is per 1 januari 2023. De zestig betrokken medewerkers gaan mee naar Broekhuis. 

Deze overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis. Eerder dit jaar nam Broekhuis in lijn hiermee Autopalace over, Opel Kamp Hengelo en De Snipperling Apeldoorn (Fiat/Jeep). Broekhuis passeerde vorig jaar de omzet van één miljard euro.

Vestigingen

Auto Versteeg Buurman is al 56 jaar actief zet zijn overige activiteiten voort. Het bedrijf heeft nog vestigingen in Ermelo, Voorthuizen, Barneveld en Nunspeet en voert daar onder meer de merken Toyota, Suzuki en Mitsubishi. Ook is het bedrijf aangesloten bij Vakgarage en gaat het Xbus verkopen. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.